fbpx

Her finner du en oversikt over våre aktive kampanjer

Diverse trelast fra kr 8,90 per meter

Vi har som tidligere år, vært så heldige å få inn et større parti med diverse kledning. Vi har derfor nå ryddesalg på gang, så her kan du gjøre et skikkelig kupp!

• Assortert kvalitet av kledning (utleggspakker) til kun kr. 8,90 per meter
• Feil beiset/malt 2. sort kledning til kun 19,90 per meter

Priser er oppgitt ink. mva og gjelder så langt beholdningen varer. Første mann til mølla! Det tas ikke retur av disse varene.
Trelast

Milwaukee utstyr

Vi har et stort utvalg Milwaukee-produkter på lager til veldig gode kampanjepriser. For eksempel kan du få en kompakt 18V borskrutrekker med børsteløs motor, inkludert koffert, batteri og lader til kun kr 2.750 ink.mva! Kom gjerne innom butikken for å se utvalget og alle de gode tilbudene.

Husk, god service er bare et steinkast unna!
Byggshop

Garderobedager!

Fra 16. mars til 13. april er det garderobedager hos Byggtorget med 40% rabatt på systeminnredning fra Elfa of Langlo. Kom innom og snakk med en av våre eksperter! 🙂🙃 (NB: Tilbudet gjelder ikke Basic kurvsett, Decor og Graphite )


Byggshop

Varmeprodukter

Frem til 13. april har vi kampanjedager på varmeprodukter fra Jøtul og Nordpeis. Våre eksperter står klare til å hjelpe deg ta de rette valgene for din bolig.🔥🔥
Byggshop

Belegningsstein og heller

Belegningsstein og heller skaper vakre uterom, og vedlikeholdet er minimalt. Store heller er i vinden som aldri før. Nå har vi kampanjedager på belegningsstein. Kom innom og gjør et kupp!
Byggshop

Big-Bag SOLID 90x90x100

Har du et prosjekt gående? Eller kanskje du trenger et sted for kildesortering? En Big-Bag Solid 90x90x100 gjør det enklere for deg med mindre byggeprosjekter ift. rest og kapp, hageavfall, gjenbruk, lagring, rydding, ved, sagflis og mye mer.
Art.nr.693375

180 kroner per sekk ink.mva.

Byggshop

Alt til hagen og enda litt til

Alt du trenger til hagen og enda litt til finner du hos oss. Vi har plantejord, blomterjord, dekkbark og mye mer! God service er bare et steinkast unna.
Byggshop

Sinnsykt gode priser på plank

Vi har som tidligere år vært heldige å fått inn et større parti med diverse materialer. Mye dobbel falset kledning for eksempel til undertak, i tillegg til mye forskjellig materialer.

Kun kr 7.90 per meter!
Kontakt oss for mer informasjon eller kom innom.
Trelast